Samsung AR12JSPFBWKNEU AR9000 Best

Samsung AR12JSPFBWKNEU AR9000 Best

156 200 Ft-tól 7 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

További ajánlataink

Hasonló tulajdonságokkal rendelkező további termékeink

További Samsung termékek: Samsung Klíma beltéri egység

Termékleírás
TípusOldalfali split klíma
Inverteres Igen
Maximális hűtő teljesítmény (kW)3.5 kW
Maximális fűtő teljesítmény (kW)4 kW

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

AR12JSPFBWKNEU / AR12JSPFBWKXEU AR9000 Legújabb Samsung  
 • Intelligens WiFi
 • A legmagasabb COP és EER
 • S-Inverter
 • D light Cool
 • MPI plazma
 • Léc, amely lehetővé teszi a 3D levegő elosztó
 • kényelmes légáramlás
 • modern design
 • Extra hatékony szűrő por
 • Nagyon alacsony zajszint
 • vírus doktor
 • FULL HD szűrő - 3 Care szűrő (HD60)
A háromszög alakú kialakítás a hatékony hűtés  
lehűl gyorsabb, messzebbre és szélesebb körű  
Takarítson meg energiát, akkor is, ha te magad eltávolítja a vírusokat Könnyen eltávolítható és tiszta  A HÁROMSZÖG ALAKÚ KIALAKÍTÁS A HATÉKONY HŰTÉS Az egyedülálló háromszög design légkondicionáló Samsung növeli a teljesítményt és lehetővé teszi a hideg levegő áramlását, gyorsabban és behatolnak tovább egy szélesebb területen * az egész lakásban.   Digitális átalakító viszont biztosítja a lényegesen nagyobb energiahatékonyságot. ** A Vírus doktor és Easy Filter szűrő eltávolítja a port, a szennyező anyagok, allergének, baktériumok és vírusok *** - először egy szűrő rendszer és Vírus doktor.
 • Tesztelve modell AR09HSFSBWK.   Összehasonlítva a hagyományos modellek Samsung AQV09TWS.
 • ** Tesztelve modell AR09HSSDAWK / EU.   Összehasonlítva a hagyományos modellek Samsung AQ09TSB.
 • *** A tesztközpontunkból Kitasato Environmental Science Center (Japán) és Yonsei University (Korea) - laboratórium Koreában (FITI / KEMT) és Japán (ITEA).  
  Ellen hatékony a négy vírus altípus, beleértve a H1N1 és bizonyos baktériumok.   Az adatokat mértük meghatározott vizsgálati feltételek és megfelelően változhat a környezet jellemzői.
 • A háromszög alakú kialakítás  
 • 2-fázisú hűtés  
 • digitális átalakító  
 • Vírus doktor rendszer  
  Szűrő Easy Filter
 • Easy Filter  
Gyorsabban hűl, egyre messzebb és szélesebb Kondicionálás LG alapvetően tervezték, hogy rendkívül hatékony.   Egyedülálló háromszögű tervezés szélesebb légbeömlő, amely lehetővé teszi, hogy szopni több légkondicionáló.   Minél nagyobb a szélessége és szöge a kilépő levegő, annál több penge alakú és nagyobb méretű ventillátorok viszont biztosítja, hogy a levegő lehűl, és kiűzi gyorsabban, továbbá tágabb teret *.   Friss, hideg levegő jön ki, hogy minden szoba sarkában. Tesztelve modell AR09HSFSBWK.   Összehasonlítva a hagyományos modellek Samsung AQV09TWS.
Először gyorsan lehűtjük, majd indukál egy érzés jólét Samsung légkondicionáló kezd kihűlni gyorsan ügyvezető Gyors hűtés üzemmódban, így a szoba azonnal tele hideg levegő.  
Ezután automatikusan COMFORT Cool, amely fenntartja a kívánt hőmérsékletet.  
Szóval nem fáznak, és nem kell manuálisan kapcsoló beállítások be vagy ki a légkondicionálót.
Úgy működik, intelligens energiatakarékosság Samsung van szerelve légkondicionáló energiatakarékos digitális átalakító, megvalósítása energiahatékonyság értékelése 10.1.  
A kívánt hőmérséklet fenntartása nélkül gyakori nyitásra, ami az alacsony energiafogyasztást.  
Digitális átalakító segít maradni egy kényelmes környezetben, ugyanakkor biztosítja a minimális energiafogyasztást *. Tesztelve modell AR09HSSDAWK / EU.   Összehasonlítva a hagyományos modellek Samsung AQ09TSB.


Energiát takarít meg, még akkor is, ha te magad Egyfelhasználós módban Samsung klíma használ egy kisebb kapacitású kompresszor és csökkenti az energiafogyasztást *, miközben továbbra is, létrehozva egy hűvös és kényelmes környezetben.   Így használhatja akkor is, ha a szobában, ahogy - még egy forró napon - és nem kell aggódni az összeget a villanyszámlát. Tesztelve modell AR09FSSSCWK / SA.   Alapján felhalmozott energiafogyasztás használat közben normál módban képest egyfelhasználós módban. eltávolítja a vírusokat A Vírus doktor és Easy Filter szűrő eltávolítja a port, a veszélyes anyagok és allergének, valamint a baktériumok és vírusok (influenza A vírus és coronavírusokra *), kezdetben egy szűrő rendszer és Vírus doktor.   A belélegzett levegő folyamatosan tiszta és egészséges. Tesztelve a központban Kitasato Environmental Science Center (Japán) és Yonsei University (Korea) - laboratórium Koreában (FITI / KEMT) és Japán (ITEA).   Ellen hatékony a négy vírus altípus, beleértve a H1N1 és bizonyos baktériumok.   Az adatokat mértük meghatározott vizsgálati feltételek és megfelelően változhat a környezet jellemzői.
egyedülállóan elegáns Tiszta kivitelben Crystal Gloss és az egyedi íves kialakítása légkondicionáló Samsung hozza a prémium megjelenés és a teljesítmény.   Minden eleme a karcsú test zárt átlátszó anyagból készült, a kettős injekció - mint az aerodinamika és a nagy teljesítményű sportkocsik.   Az eredmény egy sima felületre, amely tökéletesen illeszkedik a modern otthon. Stabil és tartós teljesítmény Samsung légkondicionáló nem fog csalódást okozni még a legigényesebb környezetben.   A Triple Protector Plus technológia, amely nem használ külön feszültség stabilizátor, túlterhelésének elkerülése érdekében a kompresszor és a vezérlő egység esetén a túlfeszültség és ingadozó áram.   Klíma is rozsdamentes kivitelben, amely megakadályozza a rozsda és a kondenzátor mezőbe.   A kibővített kondenzátor és az optimalizált a hűtőfolyadék áramlását viszont azt jelenti, hogy a levegő képes kezelni a rendkívül magas hőmérsékleten (58 ° C) *. Tesztelve modell AR09HPSDDWK / SG.   Összehasonlítva a hagyományos modellek Samsung AR09HPSDFAP / RC. Könnyen eltávolítható és tiszta Ellentétben a hagyományos szűrők, amelyek gyakran nehéz elérni, a légkondicionáló szűrő Easy Szűrjük Samsung a külső a készülék tetején.   Ezután könnyen eltávolítható, tisztítható és tegye vissza - anélkül, hogy nyissa ki a burkolat, vagy húzza a szűrőt.   Antibakteriális szűrő felülete is szűrni a port, az allergének, a szennyező anyagok veszélyes. * Tesztelve tesztlaboratórium Koreában (FITI / KEMT) és Japán (ITEA).   Az adatokat mértük meghatározott vizsgálati feltételek és megfelelően változhat a környezet jellemzői.
intelligens gyakorlati Samsung légkondicionált, akkor is élvezheti az értelemben, hogy teljesen fel van telepítve, hogy könnyen vezérelhető távolról megoldani minden problémát.   Intelligens szerelése felismerni a közös problémák és ellenőrzi, hogy a légkondicionáló van telepítve.   Ha az okostelefonon telepíteni az alkalmazást, a funkció a Smart Wi-Fi segítségével a monitor bárhonnan és megváltoztathatja a beállításokat érintő fogyasztást, miközben a Smart Check diagnosztizálni hibák és azonnal kérjen szolgáltatást.
 •  
 • Tökéletes telepítés garantált Intelligens telepítés egy öndiagnózis funkció, amely biztosítja, hogy a szakember telepíti a légkondicionáló teljesen Samsung.   Automatikusan észleli telepítési hibákat okozhat problémát, ha ezt a légkondicionálót, ideértve a nem hatékony kommunikáció a kültéri egység, problémák integritását a légcsatorna és a hiányzó hűtőfolyadék áramlását.
* Funkció: Ellenőrző bárhonnan * Alkalmazás okostelefonon akkor a Smart Wi-Fi segítségével vezérelhetik a légkondicionáló funkció és a Samsung tervezi a műveletet.   Bárhol a vezeték nélküli hálózaton, így azonnal be vagy ki a légkondicionáló, és válassza ki az üzemmódot és a hőmérsékletet.   Azt is megadhatjuk, elindíthatja és leállíthatja a légkondicionáló ellenőrzés és egyéb funkciókat. * Elérhető iPhone és Android készülékek. egyszerű hibakeresés Samsung légkondicionáló tartalmaz egy automatikus hibabejelentő rendszer intelligens ellenőrzése.   A rendszer érzékeli és meghatározza a problémákat a korai szakaszban, és egyszerű és gyors megoldás alkalmazása révén okostelefonok *.   Tehát nem vesztegeti az idejét keres útmutatást és költségeket takarít meg és szövődményei felesleges hívás szerviztechnikus ** - és potenciálisan nagy javítási számlák. * Elérhető iPhone és Android készülékek.  
** Ez a funkció csak bizonyos üzemmódban hiba, és nem helyettesíti a rendszeres ellenőrzés. rendszer hiba rendszer hibaokE101  
E102SZG  
(Inside ↔ kívül)E121A belső hőmérséklet érzékelő hibaE122Érzékelő hiba belső hőE154Észlelési hiba a motor fordulatszámát a beltéri ventilátorE162ERROR EEPROME163Beállítási hiba EEPROMszármazó E200Hiba kijelző külső hőmérséklet   rács nézet kapacitás Kapacitás (hűtés, Btu / óra)11942 Kapacitás (Fűtés Btu / óra)13648 Kapacitás (hűtés, Min - Max Btu / óra)3310-13648 Kapacitás (fűtés, Min - Max Btu / óra)3310-19790 Kapacitás (Fűtés kW)4 Kapacitás (hűtés, kW)3.5 Kapacitás (hűtés, Kcal / óra)3009 Kapacitás (fűtés, Kcal / óra)3439 Energiahatékonyság Éves áramfogyasztás (hűtés kWh / év)183 Éves áramfogyasztás (fűtés, kWh / év)883 EER (Hűtés, W / W)3,61 COP (fűtés, W / W)3,81 EER (Hűtés, Btu / hw)12.31 Energiahatékonysági osztály hűtésre (W / W)6.7 Energiahatékonysági osztály hűtési (fokozat)A ++ Energiahatékonysági osztály fűtésre "átlagos" fűtési szezonban (W / W)4.6 Energiahatékonysági osztály fűtésre "átlagos" fűtési szezonban (fokozat)A ++ zajszint Hangnyomás (beltéri Magas / Alacsony dBA)40/16 Hangnyomás (Outdoor, Magas / Alacsony dBA)46 Hangteljesítmény (beltéri Nagy DBA)59 Hangteljesítmény (Kültéri Magas dBA)62 elektromos adatok Áramforrás (Φ / V / Hz)1/220 - 240/50 Üzemi áram (fűtés, A)5.0 Fogyasztás (fűtés, W)1050 Fogyasztás (Hűtés, W)970 Üzemi áram (Hűtés, A)4.8 fizikai jellemzők Méretek Nettó (Beltéri, Mé * ㎜ ㎜ ㎜ *)936 x 264 x 270 Net Dimension (Outdoor, Mé * ㎜ ㎜ ㎜ *)790 x 545 x 285 Bruttó súly (Beltéri, kg)14.5 Bruttó súly (Kültéri, kg)37.5 Nettó tömeg (Beltéri, kg)12 Nettó súly (Kültéri, kg)34.5 Loading mennyiség (20/40 / 40Hft nélkül Pipe)78/165/192 Bruttó Méret (kültéri, Mé * ㎜ ㎜ ㎜ *)926 x 640 x 384 Bruttó Méret (Beltéri, Mé * ㎜ ㎜ ㎜ *)1020 x 326 x 345 műszaki információk Csővezeték hossza (max, m)15 Csővezeték Magasság (max, m)8 SVC szelep (Liquid (ODxL))6,35 SVC szelep (gáz (ODxL))9.52 Nedvesség eltávolítása (l / óra)1.2 Air Circulation (hűtés, ㎥ / perc)12 Hűtőközeg (töltés, g)1100 Alacsony környezeti (hűtés, ℃)-10 46 Alacsony környezeti (fűtés, ℃)-15 És 24 Kültéri egység (kompresszor típus)Twin BLDC Kültéri egység (korrózióvédő Fin)igen Kültéri egység (többcsatornás kondenzátor)nem Hűtőközeg (Type)R410A Air Flow Air vezérlés (Fel / Le)automatikusan Légkifúvás vezérlés (bal / jobb)automatikusan Air Flow Control Step (Hideg / Fan)04/04 természetes Breezeigen légtisztítás Full HD szűrő60 allergia Careigen antibakteriális kezelésigen Auto Clean (Self Cleaning)igen vírus doktorigen egyszerű szűrőigen kényelem Intelligens WiFiigen Szűrőtisztítás Indicatiorigen Belső hőmérséklet.   kijelzőigen Kijelző Be / Kiigen Beep On / Offigen Valós idejű időzítőigen 24 órás időzítőnem Automatikus üzemmódváltásigen Automatikus újraindításigen Működési mód 2. lépés: Hűtésigen Fast Cooligen Cool Comfortigen jó alvóigen Single User Modeigen párátlanításigen Fan Modeigen csendesigen hangulatvilágít ásigen               tul ajdonHűtőteljesítmény (kW)3.5Fűtőteljesítmény (kW)4.0tervezésSPLITenergia osztályA ++Méretek (W / H / D mm)936/370/264Zajszint (dBA)16SEER hűtés6.7SCOP fűtés4.6hónapokban36 Így is ismerheti: AR 12 JSPFBWKNEU AR 9000 Best, AR12JSPFBWKNEUAR9000Best, AR 12JSPFBWKNEU AR 9000 Best
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^